Politica de Confidentialitate

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Avangarde Rezidential, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, va transmitem aceasta Nota de informare pentru a va explica modul in care prelucram si protejam datele cu caracter personal.

Prin prezenta te informam ca ne-am actualizat politicile pentru a integra in acestea si in activitatea curenta a Avangarde Rezidential cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Confidentialitate.

CE PRELUCRARE FACE OBIECTUL PREZENTEI NOTE DE INFORMARE?

Aceasta Nota de informare se aplica prelucrarii datelor cu caracter personal ale:

Vizitatorilor si utilizatorilor site-urilor noastre care pot fi accesate la adresa www.avangarderezidential.ro

CE INFORMATII COLECTAM DESPRE DUMNEAVOASTRA

Colectam si prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi (de exemplu, informatiile pe care ni le furnizati prin completarea formularelor de contact de pe site-urile noastre web enumerate mai sus sau prin corespondenta cu noi prin telefon, e-mail sau in orice alta modalitate).